COACHING

Om coaching

Coaching er for dig, som gerne vil have fokus og konkret hjælp til at arbejde med personlig udvikling, karriere og livsstil.

Måske har du prøvet en hel masse  og er træt af ikke at vide hvilken retning, du skal gå i , og du ønsker et forløb, hvor du bliver afklaret i forhold til dine mål og ønsker.

Coaching er et effektivt værktøj til at fremme personlig vækst og professionel udvikling. Et coaching forløb sigter mod at hjælpe dig med at håndtere følelsesmæssige, adfærdsmæssige eller mentale udfordringer.

I coachingen tager jeg udgangspunkt i din udfordring eller dit problem, og sammen udforsker vi tanker og følelser og arbejder med at udvikle coping-strategier og løsninger til, hvordan du kan opnå dine personlige og professionelle mål.

Hvordan fungerer et coaching forløb?

Jeg stiller åbne spørgsmål, lytter aktivt, giver feedback og vejledning for at hjælpe dig med at identificere dine styrker, udforske dine udfordringer og udvikle en handlingsplan gennem dialog og refleksion til at opnå det ønskede resultat.

Jeg skaber et rum med en støttende og tillidsfuld atmosfære, hvor du frit kan udforske dine tanker, følelser, værdier og mål i livet.

I coachingen hjælper og støtter jeg dig gennem dialog og refleksion til at opdage dine egne svar og finde handlingsmuligheder.

Hvad kan du forvente af et coachingforløb?

 

Som coach arbejder jeg som facilitator ved at understøtte din egen læring, skaber rum og klarhed til selvindsigt og hjælper dig med at overvinde begrænsninger og opbygge din selvtillid til at træffe konkrete og gennemtænkte beslutninger for dit liv.

Et coaching forløb strækker sig ofte over et forløb med regelmæssige sessioner for at opnå det bedste resultat.

Trin 1:  
Målsætning – hvad er det, du ønsker at opnå?

Trin 2:  
Forhindringer – hvad forhindrer dig i at nå dit mål?

Trin 3:  
Motivation – hvad motiverer dig til at nå målet?

Trin 4:
Bryd Mønsteret – hvilket mønster fastholder din adfærd og hvordan kan du bryde det?

Trin 5:
Nye alternativer – hvilke nye mønstre vil være mere hensigtsmæssige for at nå dit mål?

Trin 6:
Den gode plan – udvikling af en effektiv og konkret handlingsplan til at nå dine nye mål med angivelse af hvad, hvornår og hvordan.