Om Dorte Leth Petersen

Master Parterapeut og Master NLP i kommunikation og forandring

Baggrund og specialer

Dorte er certificeret parterapeut samt certificeret Master NLP i kommunikation og forandring og har desuden en række kurser indenfor konfliktmægling, meditation, mindfulness og positiv psykologi.

Dorte er oprindeligt uddannet indenfor sprog og økonomi og har altid arbejdet med mennesker og relationer, i både Danmark og udlandet, enten som leder eller vejleder.

I både den individuelle terapi og i parterapien arbejder Dorte inden for temaer som ubalance i parforholdet, uklar og utydelig kommunikation, konflikter, tilknytning i voksenlivet, mindreværd, dynamikker og mønstre i relationer. Dorte arbejder ud fra parrets tilgang til nærhed, intimitet, tryghed, seksualitet og udvikling og har blik for, hvordan en krise hos den ene part kan påvirke et pars relation.

Dorte tilbyder desuden skilsmisserådgivning for par, som overvejer eller allerede er skilt og ønsker redskaber til, hvordan børn og voksne kan trives i de nye og ændrede rammer. Udover terapi coacher Dorte inden for personlig udvikling, karrierevalg og livsstil og arbejder med, hvordan du kan opnå dine personlige og professionelle mål.

I det private liv har Dorte været gift i mere end 20 år, er opvokset i en sammenbragt familie og lever i dag i en sammenbragt familie med fire voksne, udeboende børn.

Dorte tilbyder sessioner i Holbæk, online via Zoom og hjemme hos dig/jer.

Dorte har været skarp til at læse, hvad der foregår mellem linjerne og aflæse os, så vi bedre har kunnet forstå os selv og hvor den anden kommer fra.

Hele forløbet har givet os mere forståelse for hinanden og hvad, der går og fylder hos os hver især. Det har skabt mere intimitet, nærhed og interesse for hinanden igen.

Nina K.
Jeg føler mig opløftet, har en følelse af, at det hele nok skal gå. Jeg har fået ting at tænke over i og under terapien og haft det i tankerne på en positiv måde. Jeg har også pludselig oplevet, at jeg har overskud til børnene.

Jeg har ikke grædt i en hel uge og er begyndt at få mere overskud, er begyndt at tale med min mand på en ordentlig måde og har også overskud til at prioritere og afsætte tid til ting, der gør mig glad.
Kvinde i 20'erne