KLIENT UDTALELSER

Dorte har været skarp til at læse, hvad der foregår mellem linjerne og aflæse os, så vi bedre har kunnet forstå os selv og hvor den anden kommer fra.

Hele forløbet har givet os mere forståelse for hinanden og hvad, der går og fylder hos os hver især. Det har skabt mere intimitet, nærhed og interesse for hinanden igen.

Nina K.
Jeg føler mig opløftet, har en følelse af, at det hele nok skal gå. Jeg har fået ting at tænke over i og under terapien og haft det i tankerne på en positiv måde. Jeg har også pludselig oplevet, at jeg har overskud til børnene.

Jeg har ikke grædt i en hel uge og er begyndt at få mere overskud, er begyndt at tale med min mand på en ordentlig måde og har også overskud til at prioritere og afsætte tid til ting, der gør mig glad.
Kvinde i 20'erne
Vi er blevet meget mere positive, og det er også gået op for os, at vi kan ikke klare det her uden terapi. Jeg (kvinden) oplever, at der bliver spurgt ind til mine følelser, og til hvordan jeg egentlig har det inderst inde.

Jeg (manden) oplever, at vi får det bedre ved at italesætte det, der sker imellem os. Det føles godt og rigtigt at gøre dette sammen. Vi føler, at parterapien er et commitment til os som par og som enkeltpersoner. Vi er startet på en rejse sammen, og det har givet energi til at tale om det svære og sårbare i vores forhold.

Par på 35 år og 37 år
Dorte hjælper os med at give os indblik, overblik og forståelse for hvordan hinanden har det.

Vi er glade når vi går fra en terapisession – og tror på at det skal nok lykkes os at overkomme krisen.
Par i midten af 30'erne